Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479799

Copa 736479799 Información oficial sobre el partido 736479799 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Two Cow Jones Alineación oficial del equipo 'Two Cow Jones' en el partido 0 - 1 gañanes fc Alineación oficial del equipo 'gañanes fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Two Cow Jones Alineación oficial del equipo 'Two Cow Jones' en el partido 0 - 2 gañanes fc Alineación oficial del equipo 'gañanes fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Two Cow Jones

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Raúl Ruiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Jones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javier Téllez Peña en un 1 contra 1 amb el porter Fidel Fernández, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicolás Villarjubín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Krystian Gawron quasi marca en una jugada assajada de córner que Raúl Ruiz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Jones Jorge Echerreaga quasi va assolir l'empat al minut 88 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Téllez Peña de Jones es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Faria de Jones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

gañanes fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb 79 minuts jugats, Hanot Zuaznabar de gañanes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Silverio Daniele va estar a punt de posar per davant a gañanes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Børge Kirkegaard va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Paolo Debenedetti va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 84 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hanot Zuaznabar va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Antonio Río va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Rafael González Blanco va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Silverio Daniele. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.