Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479692

Copa 736479692 Información oficial sobre el partido 736479692 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 3 - 6 F. C. Cajico Alineación oficial del equipo 'F. C. Cajico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
benizar power Alineación oficial del equipo 'benizar power' en el partido 4 - 6 F. C. Cajico Alineación oficial del equipo 'F. C. Cajico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

benizar power

Goles Goles

  • 102 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Lamberto Peixe de benizar va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del benizar van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Modesto Beikabengoetxea que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, benizar aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Olav Højfeldt va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Giobbe De Fazio de benizar es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

F. C. Cajico

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Romano Krekić quedar desmarcat i marcar per a Cajico al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abdessattar Farjawi va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En András Garnai entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cajico, un peu providencial d'en Aren Sayru va situar el 1-3 al panell digital.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Elies va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cajico, Abdessattar Farjawi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 4.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jesús Elies, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Romano Krekić va augmentar l'avantatge de Cajico a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Abdessattar Farjawi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Paco Arenas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Paco Arenas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Abdessattar Farjawi després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ottomar Biros va poder desviar-lo a córner.