Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479686

Copa 736479686 Información oficial sobre el partido 736479686 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

AZ Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'AZ Riudebitlles' en el partido 0 - 6 tepa boys Alineación oficial del equipo 'tepa boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AZ Riudebitlles Alineación oficial del equipo 'AZ Riudebitlles' en el partido 0 - 4 tepa boys Alineación oficial del equipo 'tepa boys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AZ Riudebitlles

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Afşin Nefer de Riudebitlles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

tepa boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Doriano Marta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a tepa.
  • 180 Minuto 21 (Gol de falta): Al minut 21, una falta xutada per Rudolf Bukovecký va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a tepa. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Jauhen Baklanau va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Rudolf Bukovecký de tepa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Rudolf Bukovecký va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 5 per a tepa.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Rudolf Bukovecký va augmentar l'avantatge de tepa a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): tepa quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rudy Van Becelaere va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Doriano Marta. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): tepa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de René Hurych des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio González Pondal de tepa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.