Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479679

Copa 736479679 Información oficial sobre el partido 736479679 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Los Faltos FC Alineación oficial del equipo 'Los Faltos FC' en el partido 0 - 4 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Faltos FC Alineación oficial del equipo 'Los Faltos FC' en el partido 0 - 2 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Faltos FC

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Marius Bârliga que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26, una falta xutada per Carl Twaruschek va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Racing. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Carl Twaruschek va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Racing gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Passaven 74 minuts quan en Carl Twaruschek va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 10 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Peetu Tanhuala va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 10. En Rolf Polk va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Peetu Tanhuala va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Marlon Vaal que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Marcos Iciar va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Carl Twaruschek que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Marcos Iciar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adriano Giaccio, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.