Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479649

Copa 736479649 Información oficial sobre el partido 736479649 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

San Marti Alineación oficial del equipo 'San Marti' en el partido 1 - 4 ATLETICO FERJARMIN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FERJARMIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
San Marti Alineación oficial del equipo 'San Marti' en el partido 1 - 2 ATLETICO FERJARMIN Alineación oficial del equipo 'ATLETICO FERJARMIN' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,3 % 50,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Marti

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Marti s'esgargamellaven dempeus per esperonar Giancarlo Vernacotola que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Marti va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ot Baliarda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Paco Valero Giménez va fer al minut 26 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Felipe Garavito, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan Juan Luis Mañero des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Valero Giménez va fer una magnífica centrada, però la rematada de Felipe Garavito va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alessandro Segala de Marti va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ATLETICO FERJARMIN

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José María Batista es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Petar Karaneshev la va rematar Zygmunt Giera amb una magnífica volea que va fer pujar per a FERJARMIN el 1 - 2.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Robert Cupgier de FERJARMIN l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 70 de partit.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, FERJARMIN va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Petar Karaneshev.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zygmunt Giera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tarvo Jürgenson de FERJARMIN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Grljušić.