Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479615

Copa 736479615 Información oficial sobre el partido 736479615 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido 3 - 0 Talifan Team Alineación oficial del equipo 'Talifan Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monda Lironda Alineación oficial del equipo 'Monda Lironda' en el partido 1 - 1 Talifan Team Alineación oficial del equipo 'Talifan Team' en el partido
Tiene suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monda Lironda

Goles Goles

  • 118 Minuto 5 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 5, el Lironda va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carlos Valdés, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Vasco Maltez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Lironda, un peu providencial d'en Zé Manoel Ferrari va situar el 2-0 al panell digital.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Carlos Valdés va demostrar la seva experiència quan al minut 43 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lironda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Daniel Tomé va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Talifan Team

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Serge Holtrust per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 6, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aleksander Podsiadło, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Talifan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eder Pacheco, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eder Pacheco de Talifan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Diego Sotto de Talifan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.