Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479597

Copa 736479597 Información oficial sobre el partido 736479597 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido 1 - 6 Yaboi CF Alineación oficial del equipo 'Yaboi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Capryateam Alineación oficial del equipo 'Capryateam' en el partido 0 - 9 Yaboi CF Alineación oficial del equipo 'Yaboi CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capryateam

Goles Goles

  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Capryateam. A fi d'aconseguir el 1 - 5, van tocar-la en curt per tal que Emanuel Valentín xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Simón de Capryateam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Yaboi CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, Yaboi es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kurt Risholt es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 32, Kurt Risholt va pentinar un córner cap al segon pal que Petronilo Olmos Ribas va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Maximiliano Lezaeta des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Kurt Risholt de Yaboi va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 51 (Gol de penalti): Yaboi va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Nayef Al-Thahri va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 71 (Gol de falta): Passaven 71 minuts quan en Nayef Al-Thahri va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Yaboi quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alejandro Forcas va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Jesús Pascual de Yaboi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 56 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Alejandro Forcas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Przybysław Rochmiński, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kurt Risholt de Yaboi es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Barrio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39 de partit, Kurt Risholt de Yaboi va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.