Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479588

Copa 736479588 Información oficial sobre el partido 736479588 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 0 - 4 La Ràpita Estrella Roija Alineación oficial del equipo 'La Ràpita Estrella Roija' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 0 - 2 La Ràpita Estrella Roija Alineación oficial del equipo 'La Ràpita Estrella Roija' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Punzadores

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Punzadores va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Alexander Urkiaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Punzadores va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vitoriano Lora, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

La Ràpita Estrella Roija

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Bastian Brunhorn donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 35, L.R.E.R. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Thomas Gewecke.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, L.R.E.R. va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kamil Petrowski, amb un xut sec des de la dreta.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Denis Mizkirotz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de L.R.E.R., Göksel Dolun, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Iván Calveras va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Millán Ventín, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): L.R.E.R. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tevin Charles va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Iván Calveras, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. L.R.E.R. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Calveras de L.R.E.R. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Ramón Ovando Ferrer de L.R.E.R. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.