Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479569

Copa 736479569 Información oficial sobre el partido 736479569 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Plazita Team Alineación oficial del equipo 'Plazita Team' en el partido 1 - 0 Prim Team Alineación oficial del equipo 'Prim Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Plazita Team Alineación oficial del equipo 'Plazita Team' en el partido 1 - 1 Prim Team Alineación oficial del equipo 'Prim Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plazita Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 una excel·lent centrada de José Francisco Reales va arribar a Vicente Silva, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manel Romero López va fer una magnífica centrada, però la rematada de Vicente Silva va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Prim Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Miguel Isunza va estar a punt de posar per davant a Prim amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Georg Kripl va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan Diego Viyuela ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Prim van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miguel Isunza va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Prim a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manuel Medina Aparicio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.