Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479536

Copa 736479536 Información oficial sobre el partido 736479536 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Fierunes F.C Alineación oficial del equipo 'Fierunes F.C' en el partido 0 - 5 Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fierunes F.C Alineación oficial del equipo 'Fierunes F.C' en el partido 0 - 3 Riopar FC Alineación oficial del equipo 'Riopar FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fierunes F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniel Dot va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 13. En Endika Xuribehere va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): Al minut 65, Ian Descals de Fierunes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Riopar FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Riopar va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Isaak Kalkbrenner, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Riopar va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tomáš Honzejk.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Isaac Arasa De Miguel des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En John Clancy va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Gonzalo Cabrera de Riopar va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 5 per als visitants al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan 胡 (Hu) 融晖 (Ronghui) va estar a punt de posar per davant a Riopar amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Manuel Varjas va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Riopar va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Juan Manuel Varjas va desviar el xut final de Isaak Kalkbrenner després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Jan Šenovský va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Juan Manuel Varjas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Tomáš Honzejk de Riopar va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Jan Šenovský va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Arnaldo Gabriel Osni va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Manuel Varjas va estar atent i va desviar la pilota a córner.