Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479451

Copa 736479451 Información oficial sobre el partido 736479451 en Hattrick

10.07.2024 12:00:00

MISAKI F.C Alineación oficial del equipo 'MISAKI F.C' en el partido 1 - 2 Peloteros Atléticos Alineación oficial del equipo 'Peloteros Atléticos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MISAKI F.C Alineación oficial del equipo 'MISAKI F.C' en el partido 1 - 2 Peloteros Atléticos Alineación oficial del equipo 'Peloteros Atléticos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MISAKI F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Taylor Morris de MISAKI, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Taylor Morris va marxar per velocitat al minut 28 i va fer una passada de la mort a Dimitry Gilleau, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): MISAKI van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Jan Venhuizen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Émeric Bideau de MISAKI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Khespi Jerez de MISAKI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Peloteros Atléticos

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Peloteros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 林 (Lin) 坤财 (Kuncai), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 74, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roberto Adrián es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan José Francisco Tintaya va estar a punt de posar per davant a Peloteros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcel Weidinger va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Marcel Weidinger, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Diego Cabiedes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Peloteros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan José Francisco Tintaya va quedar-se sol davant el porter Marcel Weidinger, però aquest va poder aturar el xut.