Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479407

Copa 736479407 Información oficial sobre el partido 736479407 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

suizos15 Alineación oficial del equipo 'suizos15' en el partido 0 - 3 Sportiva Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
suizos15 Alineación oficial del equipo 'suizos15' en el partido 1 - 2 Sportiva Club Alineación oficial del equipo 'Sportiva Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

suizos15

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fokko Eykelenboom va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hamdan Ramy Al-Julandany, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horaci Flor de suizos15 es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.

Sportiva Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 18 minuts quan Víctor Furundarena va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Sportiva.
  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Fernando Uruabarrena estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Diego Iragui va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 49.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pablo Serrano Lázaro, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de George Fazecaş, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jacinto Lacarra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sportiva va ser a punt de marcar al minut 29, quan el seu jugador Jesús Díez de Ulzurrun va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del suizos15. La jugada d'estratègia del Sportiva per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Furundarena va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 George Fazecaş va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raúl Zubiría, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Diego Iragui, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sportiva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Díez de Ulzurrun. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Bartolomé Ramírez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però George Fazecaş va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Errando Errezabal de Sportiva va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.