Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479405

Copa 736479405 Información oficial sobre el partido 736479405 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

war vich Alineación oficial del equipo 'war vich' en el partido 6 - 7 Moncà C.F Alineación oficial del equipo 'Moncà C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
war vich Alineación oficial del equipo 'war vich' en el partido 3 - 3 Moncà C.F Alineación oficial del equipo 'Moncà C.F' en el partido
Tiene bastante suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

war vich

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manolo Urturi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. vich empatava el partit, 1 a 1, al minut 19.
  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Corria el minut 48, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. vich s'avançava en el marcador després que en Antonio Sánchez Ochoa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats van embogir quan en Antonio Urturi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de vich.
  • 113 Minuto 106 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al vich una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Antonio Sánchez Ochoa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 106.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Laskain Arietaleanizbeaskoa que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Conejo va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Al minut 108 es va veure una gran oportunitat per a vich per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fávila Arozena, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, José Pretel Marín de vich va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Antonio Sánchez Ochoa de vich és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Marc Jofré xutant per a vich va fer anar la pilota just on la volia, però Giulio Bonsignore, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Antonio Urturi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de vich, Rafael Burón, col·locà la pilota just a les mans d'en Giulio Bonsignore. El marcador: 6 - 6.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de vich Laskain Arietaleanizbeaskoa, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giulio Bonsignore. El marcador continuava 6 - 6.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fávila Arozena va xutar fora per a vich, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

Moncà C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Moncà Henrik Persson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 164 Minuto 54 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Xavi Paladella marqués l'empat. Al minut 54 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 163 Minuto 90 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 90 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jordi Bayarri.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 99, quan Henrik Persson va posar els visitants Moncà per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Xavi Paladella va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Cuaga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Miguel Cuaga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pauli Brusi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Henrik Persson va encarar al porter al 65, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kevin Róth es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ahmad Emadi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Moncà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Andrea Roca de Moncà va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Moncà, Henrik Persson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Moncà Giulio Bonsignore va intentar enganyar Miguel Cuaga amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 6.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Kevin Róth, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Cuaga va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Moncà i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Moncà Àngel Aubet no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Miguel Cuaga es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.