Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479359

Copa 736479359 Información oficial sobre el partido 736479359 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

cajapolocú Alineación oficial del equipo 'cajapolocú' en el partido 1 - 4 Cerdanyola Ploms Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola Ploms' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cajapolocú Alineación oficial del equipo 'cajapolocú' en el partido 2 - 1 Cerdanyola Ploms Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola Ploms' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cajapolocú

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Els jugadors del cajapolocú amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 19, deixant Xabier Iriagorri en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Krystian Derveld de cajapolocú va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Xabier Iriagorri va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Krystian Derveld no oblidarà el que li va passar durant el minut 61. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xabier Iriagorri.

Cerdanyola Ploms

Goles Goles

  • 136 Minuto 5 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Hipòlit Teixidó va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Juho Tiikasalo se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 5 per a Cerdanyola.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Matías Trigo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cerdanyola, un peu providencial d'en Alfredo Mordegan va situar el 1-2 al panell digital.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cajapolocú. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Mordegan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cerdanyola es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 36.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Gabriele Farucci va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 4 per a Cerdanyola.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): Al minut 87, Agafonas Karnilavičius de Cerdanyola va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.