Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479320

Copa 736479320 Información oficial sobre el partido 736479320 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 2 - 5 atreyus return Alineación oficial del equipo 'atreyus return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 2 - 2 atreyus return Alineación oficial del equipo 'atreyus return' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,2 % 31,2 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Los Gatos Nocturnos AM

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Cosmin-Daniel Iojă de C..FLNAM va demostrar les seves habilitats al minut 36 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Als 56 minuts, una gran jugada per l'esquerra de C..FLNAM va acabar amb la pilota als peus de Reginald Rheinaue que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 68, tothom va saber perquè en Evaristo Mansilla era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): C..FLNAM va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mike Bathgate va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Silas Brohus va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Theobald Mühlenberg no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Javier Peñate de C..FLNAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Peter Silfwerander es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

atreyus return

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): atreyus agafava avantatge al minut 10 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dragoş Naveiras amb mestria.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alejandro Sáenz Tabernero va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 190 Minuto 54 (Gol de falta): El Devin Paxton va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel atreyus. 1-3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alejandro Sáenz Tabernero de atreyus l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 71 de partit.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, atreyus va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adexe Trillo Salazar, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el atreyus va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Adexe Trillo Salazar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Marcelino Ferrandell va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Àngel Pacareu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adexe Trillo Salazar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Denís Eibe estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jacinto Guerrero Bascuñana, als 90 minuts, va fallar per ben poc.