Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479283

Copa 736479283 Información oficial sobre el partido 736479283 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Tocomocho Team Alineación oficial del equipo 'Tocomocho Team' en el partido 3 - 2 Banshee CF Alineación oficial del equipo 'Banshee CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tocomocho Team Alineación oficial del equipo 'Tocomocho Team' en el partido 0 - 3 Banshee CF Alineación oficial del equipo 'Banshee CF' en el partido
Tiene bastante suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tocomocho Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Diego Nin Novoa va anar directament als peus de Robert Betbesé que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 25 minuts quan Adei Abariturriotz va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Diego Nin Novoa, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 120 Minuto 74 (Gol de falta): Tocomocho va agafar avantatge al minut 74 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Gonzalo Linares Saiz fent així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Óscar Gobantes per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marco Antonio Rio Garcia va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Tocomocho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manel Bonaterra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marco Antonio Rio Garcia.

Banshee CF

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors de Banshee no defallien en cap moment. Producte d'això, en Eufemio Suárez va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 162 Minuto 53 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 53, quan Larrun Kurutxarri va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Banshee va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Patap Charkovich va quedar-se sol davant el porter Răzvan-Constantin Tepei, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Agustín Maravilla va fer una jugada per la banda esquerra, però Răzvan-Constantin Tepei va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Atle Hedhult va encarar al porter al 36, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Banshee creava perill des de la dreta al minut 42, però en Răzvan-Constantin Tepei, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Atle Hedhult desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Agustín Maravilla quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tibor Fecske de Banshee es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Natalio Padin de Banshee va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Tibor Fecske va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patap Charkovich.