Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479245

Copa 736479245 Información oficial sobre el partido 736479245 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Tudela del Duque Alineación oficial del equipo 'Tudela del Duque' en el partido 0 - 6 Cultural Vallesana Alineación oficial del equipo 'Cultural Vallesana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tudela del Duque Alineación oficial del equipo 'Tudela del Duque' en el partido 2 - 3 Cultural Vallesana Alineación oficial del equipo 'Cultural Vallesana' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tudela del Duque

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Koldobika Barros no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Luis Roberto Lobatón va disposar d'una bona oportunitat al minut 42, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Koldobika Barros va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 43 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Sevilla de Tudela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Álvaro Camino de Tudela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Cultural Vallesana

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Martin Gemander va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Abel González Guezno va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): la Cultu va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joanot Freixa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Abdelouali Jarmouni que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de la Cultu. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Víctor de Vicente xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 57 (Gol de penalti): Passaven 57 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Martin Gemander va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de la Cultu eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Alberto Amaondo va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Abdelouali Jarmouni al minut 17, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tudela. La jugada d'estratègia del la Cultu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor de Vicente va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Víctor de Vicente de la Cultu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.