Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479244

Copa 736479244 Información oficial sobre el partido 736479244 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

spartak lucero Alineación oficial del equipo 'spartak lucero' en el partido 1 - 2 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
spartak lucero Alineación oficial del equipo 'spartak lucero' en el partido 1 - 1 Palamós, capital del Baix Empordà Alineación oficial del equipo 'Palamós, capital del Baix Empordà' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,8 % 35,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spartak lucero

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): spartak va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joan Jordi Belenguer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Boleslav Hykl que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Sophea Dara, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Boleslav Hykl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcos Asensio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Boleslav Hykl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ovidiu Revenco va estar a punt d'avançar els locals al minut 98 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de spartak, Luan Segbé Traoré, col·locà la pilota just a les mans d'en Marcos Asensio. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Joan Jordi Belenguer de spartak va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de spartak Olaf Valkering, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marcos Asensio. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ayoub Sabry Al-Suleimany, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marcos Asensio va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de spartak i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Hình Thành Hòa de spartak anava molt fort i col·locat però Marcos Asensio no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 2.

Palamós, capital del Baix Empordà

Goles Goles

  • 160 Minuto 84 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Miguel Alberto Rueda va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 84: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Palamós, van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Christian Chidgey va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Romero López estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Manolo Antona, als 48 minuts, va fallar per ben poc.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Palamós, va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Albert Belenguer, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manolo Antona va xutar fora per a Palamós,, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Albert Josep Montclús de Palamós, va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Marcos Asensio de Palamós, va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Hakan Beitler de Palamós, és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.