Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479240

Copa 736479240 Información oficial sobre el partido 736479240 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Iberófonos F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberófonos F.C.' en el partido 1 - 0 Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Iberófonos F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberófonos F.C.' en el partido 1 - 1 Gades City C.F. Alineación oficial del equipo 'Gades City C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberófonos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bas Merkelbach, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Iberófonos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salih Tunay estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Yoga Suseno, als 25 minuts, va fallar per ben poc.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Amb 41 minuts disputats, Fazul Abdallah Hassani gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Gergely Szokola va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 237 Minuto 48 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bas Merkelbach va fer una magnífica centrada, però la rematada de Clement Zierold va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Petit de Iberófonos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Gades City C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Rafael Gómez de la Cortina, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rubén Mea Vitali no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gades sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Carlos Rivera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Eckart Daumoser va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Gades va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rubén Mea Vitali que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.