Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479238

Copa 736479238 Información oficial sobre el partido 736479238 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

furtivo Alineación oficial del equipo 'furtivo' en el partido 2 - 0 FC Papiol Alineación oficial del equipo 'FC Papiol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
furtivo Alineación oficial del equipo 'furtivo' en el partido 2 - 3 FC Papiol Alineación oficial del equipo 'FC Papiol' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 11,0 % 65,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

furtivo

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): furtivo, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Aaron Almiñana per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de José Esteban Opazo la va rematar Tamin Babb amb una magnífica volea que va fer pujar per a furtivo el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): furtivo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Justin Machin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Santiago Sebastián Apezteguía.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Samual Nakasone va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Santiago Sebastián Apezteguía al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tamin Babb va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Justin Machin una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Santiago Sebastián Apezteguía va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Al minut 38 en Samual Nakasone va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Vere es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Papiol

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Papiol, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Bertrand Masson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Adrián Calafat va ridiculitzar a en Karl-Erik Dalborn amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Jaka Koprivec va fer una estirada espectacular al minut 62, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ortzadar Barrendegi.