Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479210

Copa 736479210 Información oficial sobre el partido 736479210 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

The rose united Alineación oficial del equipo 'The rose united' en el partido 0 - 1 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The rose united Alineación oficial del equipo 'The rose united' en el partido 2 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The rose united

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Liviu Parfene hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): united enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Fernando Garay va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Artur Piñoi de united va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexandru Ciof de united amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Almuñécar

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Codrin Huza va treure un córner llarg cap al segon pal que en Octavio Delgado, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eustakio Barandika va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Codrin Huza aquest no va estar a l'altura.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Almuñécar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Señor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Almuñécar va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Abdeljami Florit s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Jesús Desgurb de Almuñécar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juan Jesús Desgurb va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.