Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479195

Copa 736479195 Información oficial sobre el partido 736479195 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido 2 - 1 Villa de Neila Alineación oficial del equipo 'Villa de Neila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Martos Team Alineación oficial del equipo 'Martos Team' en el partido 2 - 0 Villa de Neila Alineación oficial del equipo 'Villa de Neila' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martos Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Passats 34 minuts, Antonio Argentiero, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Martos es posava per davant!
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Martos contenien la respiració mentre en Jofre Maure s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Valeri Xicars una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Bogdan Mihai va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Francisco Montenegro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rainerio Fraijo de Martos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Villa de Neila

Goles Goles

  • 186 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Villa Neil va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Genís Criballés.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Villa Neil va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guillermo Martínez va sortir per sobre el travesser.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): El jugador visitant Robin Damour va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 82 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robin Damour de Villa Neil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Genís Criballés de Villa Neil va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.