Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479187

Copa 736479187 Información oficial sobre el partido 736479187 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Renabella 2003 Alineación oficial del equipo 'Renabella 2003' en el partido 8 - 7 Drogotest F.C Alineación oficial del equipo 'Drogotest F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Renabella 2003 Alineación oficial del equipo 'Renabella 2003' en el partido 0 - 2 Drogotest F.C Alineación oficial del equipo 'Drogotest F.C' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Renabella 2003

Goles Goles

  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Renabella sabia com jugar al contraatac, i al minut 50, Igon Burgaña va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 140 Minuto 60 (Gol de contra de falta): El porter de Renabella va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Moisis Zervoudakis va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Renabella va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Óscar Riva, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mika Hentelä va estar a punt d'acabar en gol al minut 21, però el porter visitant Cedric Wanert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Renabella va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Moisis Zervoudakis va anar a parar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Santiago Giménez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Renabella se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Renabella per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 98, quan Ilija Šare va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Juan Luis Villalpando de Renabella, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cedric Wanert en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Santiago Giménez va xutar fora per a Renabella, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): A en Romà Figueras de Renabella li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Cedric Wanert posant el 4 - 4 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Óscar Riva va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Hubert Bogumił de Renabella va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Igon Burgaña de Renabella és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Renabella Oğuz Pusat no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cedric Wanert es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): El jugador de Renabella, Mika Hentelä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 7 al marcador.

Drogotest F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marc Ortiz Marmolejo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el Drogotest va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lionel Lam, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Manolios Metaxas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però 光基 (Koki) 宮本 (Miyamoto) va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Metód Kmetykó quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de 光基 (Koki) 宮本 (Miyamoto), però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lionel Lam al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Freddy Guijt, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 49 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Drogotest va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57, el Drogotest va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Mirko Morfeta s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Freddy Guijt va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però 光基 (Koki) 宮本 (Miyamoto) va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sako Novak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 92, quan en Lionel Lam va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 99 (Ocasión de contra por la derecha): Drogotest van sortir al contraatac amb encert al minut 99, però Freddy Guijt no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 274 Minuto 113 (Ocasión de penalti): Al minut 113 de partit, Diego Tagini de Drogotest va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lionel Lam de Drogotest la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Freddy Guijt de Drogotest va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Metód Kmetykó de Drogotest va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Enrique Vilallonga xutant per a Drogotest va fer anar la pilota just on la volia, però 光基 (Koki) 宮本 (Miyamoto), molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Drogotest Sako Novak, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 光基 (Koki) 宮本 (Miyamoto). El marcador continuava 5 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Drogotest, Marc Ortiz Marmolejo, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Diego Tagini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Drogotest.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Ilias Lavas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Drogotest Mirko Morfeta va intentar enganyar 光基 (Koki) 宮本 (Miyamoto) amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 8 - 7.