Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479142

Copa 736479142 Información oficial sobre el partido 736479142 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Acho pijo Alineación oficial del equipo 'Acho pijo' en el partido 0 - 2 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Acho pijo Alineación oficial del equipo 'Acho pijo' en el partido 0 - 2 R.C.D. IMPERIAL Alineación oficial del equipo 'R.C.D. IMPERIAL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acho pijo

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Acho va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Emin Muhammet Tün va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Octavian Balteş no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zlatko Wiesinger de Acho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

R.C.D. IMPERIAL

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En Kevin Swärdmar va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mauro Infante la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a IMPERIAL l'avantatge per 0 - 2. Dalmiro Arza en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Dalmiro Arza va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): IMPERIAL quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Aitzol Goldaratz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Mauro Infante quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Michael Coates, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el IMPERIAL va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kevin Swärdmar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Otsando Zenotz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.