Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479104

Copa 736479104 Información oficial sobre el partido 736479104 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Forza Azzurro Alineación oficial del equipo 'Forza Azzurro' en el partido 5 - 2 Ca$hFlow Alineación oficial del equipo 'Ca$hFlow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forza Azzurro Alineación oficial del equipo 'Forza Azzurro' en el partido 2 - 1 Ca$hFlow Alineación oficial del equipo 'Ca$hFlow' en el partido
Tiene bastante suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Azzurro

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Azzurro equilibrava la balança al minut 67. En Ollivier Marin, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Azzurro va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Artur Franica, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Al minut 95 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Azzurro va ser Jan-Mikael Wider.
  • 131 Minuto 103 (Gol por el centro): Al minut 103 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Per Liljenling, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Azzurro.
  • 130 Minuto 111 (Gol de falta): Jan-Mikael Wider va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 111 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Jan-Mikael Wider quasi dona a Azzurro l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Augusto Narganes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Al minut 17, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jon Munua va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Ca$hFlow

Goles Goles

  • 174 Minuto 65 (Gol de penalti): En Sergey Zhilichkin va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 65. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 71 i semblava que Ca$hFlow desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Austin Fitzgerald va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.