Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479091

Copa 736479091 Información oficial sobre el partido 736479091 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 2 - 1 Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido 1 - 3 Tulikivi Mineral Club Alineación oficial del equipo 'Tulikivi Mineral Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pringaos

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Pringaos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Gabriel Chacín la va transformar en el 1 - 0.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Pringaos s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Gabriel Chacín per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gabriel Chacín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Xelmiro Castrelos no va ser aprofitada per en Francisco Rodríguez Majo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Toni Aliberch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Timon Claesen.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Vicente Villa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tulikivi Mineral Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Als 37 minuts de partit, Gaspard Berden de Tulikivi va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan 任 (Ren) 英楠 (Yingnan) va estar a punt de posar per davant a Tulikivi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Zoltán Rajtár va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): 任 (Ren) 英楠 (Yingnan) va marcar al minut 52 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Tulikivi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Zoltán Rajtár va desviar el xut final de Rudolf Daňák després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Simão Oliveira Abreu va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.