Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479023

Copa 736479023 Información oficial sobre el partido 736479023 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Not Today F.C. Alineación oficial del equipo 'Not Today F.C.' en el partido 2 - 5 escayos fc Alineación oficial del equipo 'escayos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Not Today F.C. Alineación oficial del equipo 'Not Today F.C.' en el partido 0 - 4 escayos fc Alineación oficial del equipo 'escayos fc' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Not Today F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Álvaro Villaverde la va rematar Joan Pau Coll amb una magnífica volea que va fer pujar per a Today el 1 - 0.
  • 137 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 50 una excel·lent centrada de Joan Pau Coll va arribar a Álvaro Villaverde, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Álvaro Villaverde va entorpir al marcador d'en Ignacio Saurín per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Today, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Isidre Quiles va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Álvaro Villaverde quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Clodoveo Pinto de Today amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

escayos fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Denis Tereschuk va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 27.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Giocondo Zoro de escayos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Clemente Ferreira donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 86, escayos va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Camilo Panqueva.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicola Nardinocchi va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Eneas Matallana va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Eneas Matallana va estar a punt de posar per davant a escayos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Guido Antenucci va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Giocondo Zoro va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.