Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479019

Copa 736479019 Información oficial sobre el partido 736479019 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido 7 - 8 Atletico Barcelones Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcelones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CNP Córdoba Alineación oficial del equipo 'CNP Córdoba' en el partido 0 - 1 Atletico Barcelones Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcelones' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CNP Córdoba

Goles Goles

  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Divock Verhulst va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 105 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 77, José Hormaza va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jesús Ángel Fuenbuena, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 2.
  • 143 Minuto 95 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Córdoba eren letals, i Jesús Ángel Fuenbuena va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Córdoba va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Hormaza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Córdoba van sortir al contraatac al minut 52, però Jesús Ángel Fuenbuena va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Pol Casamada de Córdoba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Jesús Ángel Fuenbuena anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Córdoba.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Assad Nourani va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Córdoba, Manuel de la Hoz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Luis Prieto de Córdoba va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Julio González Blanco de Córdoba, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Esaú Ceballos en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 7.

Atletico Barcelones

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Axular Aiduri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Ricardo Castañedo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 2 per a Barcelones.
  • 162 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Francisco Muñoz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Luis Prieto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Albert Cortell, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ricardo Castañedo es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Lucrecio Varela de Barcelones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Prieto en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Barcelones Ercan Eş no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Prieto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Barcelones Albert Cortell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Prieto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Palomo Generes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 7 per a Barcelones.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Barcelones Esaú Ceballos no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Prieto es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 8.