Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479013

Copa 736479013 Información oficial sobre el partido 736479013 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 5 - 4 ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido 8 - 1 ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incompetentes

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Leon Yannick Micheelsen va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 81, Franco Capicchioni de Incompetentes empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 84 gràcies a la jugada de Alan Jajac, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Incompetentes a 4 - 2. Alan Jajac va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Incompetentes al minut 89, que va llançar ajustat al pal en Franco Capicchioni. 5 - 3 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Vasile Schiligiu del Incompetentes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Rafał Orzyłowski va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yalçın Erbey va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Jaume Plans va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leon Yannick Micheelsen de Incompetentes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yalçın Erbey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ramtor la granja

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): En Miguel Ángel Valencia va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Baltasar Esles la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Quan passaven 70 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del ramtor. En Antonio Laguna Caro va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats de ramtor van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Antonio Laguna Caro va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89, Antonio Laguna Caro va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera ramtor tornava a recuperar la confiança amb un 5 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ramtor va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Laguna Caro va sortir per sobre el travesser.