Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478966

Copa 736478966 Información oficial sobre el partido 736478966 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

vivaris94 Alineación oficial del equipo 'vivaris94' en el partido 3 - 2 Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
vivaris94 Alineación oficial del equipo 'vivaris94' en el partido 5 - 1 Lancia de León Alineación oficial del equipo 'Lancia de León' en el partido
Tiene mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vivaris94

Goles Goles

  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Després de 78 minuts de partit, Raúl Butragueño igualava per vivaris94 en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del vivaris94 contenien la respiració mentre en Ciro Gasperoni s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Axel Sahin, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. vivaris94 es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andrea Bombaci va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el vivaris94 va posar setge sobre la defensa central visitant però en Axel Sahin no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martí Vilamajor de vivaris94 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lancia de León

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Fernando Gallardo va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Grégoire Buess, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Bolívar Maldonado va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paulo Pinto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paulo Pinto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Jürg Von Weissenfluh, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 11 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Lancia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ciro Gasperoni no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tomás Pueblo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 208 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jürg Von Weissenfluh de Lancia va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rini Walenkamp que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Mohamed Mze Ali de Lancia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 88, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!