Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478957

Copa 736478957 Información oficial sobre el partido 736478957 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 4 - 5 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pinazinho F.C. Alineación oficial del equipo 'Pinazinho F.C.' en el partido 2 - 5 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinazinho F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Pinazinho va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Pavol Timočko va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ali Abbas de Pinazinho aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Pinazinho Ali Abbas va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Dan Sindile va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): Passats 97 minuts, Pavol Timočko, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Pinazinho es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jesús Osorio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Jesús Osorio gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dan Sindile va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dan Sindile al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Phan Tất Tố va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Wills F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Nayan Alagh va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Albert Demirkıran va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Wills en aconseguir el 3 - 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Peter Svorka que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 103 (Gol por el centro): Wills van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 103, quan Xes Zas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): El jugador de Wills Werner Einhäuschen va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 104 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ulf Eneblad, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Pinazinho, però Jesús Osorio no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Albert Demirkıran de Wills es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xes Zas de Wills va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.