Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478918

Copa 736478918 Información oficial sobre el partido 736478918 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido 6 - 3 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Barrigeta Alineación oficial del equipo 'Barrigeta' en el partido 5 - 1 Real SAS CF Alineación oficial del equipo 'Real SAS CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barrigeta

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Tinerfe Bejarano va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Gian Immel va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mauro Selva de Barrigeta aconseguir un gol al minut 59 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Amb 65 minuts jugats, en Tinerfe Bejarano va augmentar l'avantatge de Barrigeta a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): El gol de falta de Egor Zelenov sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 70 i ampliar l'avantatge de Barrigeta a 5 - 2.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barrigeta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tinerfe Bejarano va posar el 6 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, José Roberto Dalles va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Real SAS CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pablo Portabella que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Manel Barruso de SAS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 36. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Vicenç de Moxó va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 71, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del SAS, mentre ja celebrava el 5 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Marcos Vilella hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Vicenç de Moxó havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alberto Nievas Peña va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan Pablo Portabella va estar a punt de posar per davant a SAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Karlo Sterle va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 61, en un 1 contra 1 amb el porter, però Karlo Sterle va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alberto Nievas Peña des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Pablo Portabella de SAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.