Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478858

Copa 736478858 Información oficial sobre el partido 736478858 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

San Llorens Alineación oficial del equipo 'San Llorens' en el partido 1 - 5 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Llorens Alineación oficial del equipo 'San Llorens' en el partido 1 - 0 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Llorens

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Llorens contenien la respiració mentre en José Vila s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Luis Eduardo Hernández es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

C.D. Llano RETURNS

Goles Goles

  • 163 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 6. L'anotador per Llano va ser Ernesto Sastre, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Dominique 'Mbappé' Isidore va marcar al minut 20 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andrés Manuel Núñez, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 186 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Llano va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Juan Eduardo Gallardo.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Predislacio Polastry va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Sophea Sothy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Otis Carwood, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Eduardo Gallardo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ottmar Sekinger va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Llano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Predislacio Polastry va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.