Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478824

Copa 736478824 Información oficial sobre el partido 736478824 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Kauna Demons FC Alineación oficial del equipo 'Kauna Demons FC' en el partido 0 - 3 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kauna Demons FC Alineación oficial del equipo 'Kauna Demons FC' en el partido 0 - 1 Vendaval F.C. Alineación oficial del equipo 'Vendaval F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kauna Demons FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Demons van sortir al contraatac al minut 44, però Pietro Polidoro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Eduardo Idiolo de Demons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vendaval F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Wilfred Bergen de Vendaval va fer un bon esprint per escapar-se de Raúl Felpeto i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Fabio Dozza de Vendaval va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Vendaval va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Valer Nimară.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 9 (Ocasión evento especial): Mai Stropnik va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 9, però no s'esperava que en Patrocinio Sánchez González, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fabio Dozza va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Valer Nimară va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Wilfred Bergen després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ajnur Omerović va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Franz Szöky va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.