Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478807

Copa 736478807 Información oficial sobre el partido 736478807 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Charles26 Alineación oficial del equipo 'Charles26' en el partido 4 - 6 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Charles26 Alineación oficial del equipo 'Charles26' en el partido 1 - 4 Íllar Club Alineación oficial del equipo 'Íllar Club' en el partido
Tiene bastante suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charles26

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Charles26 va ser Gerwin Fritsma.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Charles26 amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Gerwin Fritsma en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 110 Minuto 105 (Gol de falta): Charles26 equilibrava els comptes al minut 105 quan en Gerwin Fritsma va transformar una falta en el 3 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Dionisio Santolo quasi marca en una jugada assajada de córner que Tural Abbasov havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 215 Minuto 38 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jan Cyranowicz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vito Agresti va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Carlos Sáez Sánchez xutant per a Charles26 va fer anar la pilota just on la volia, però Constantin Chenet, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Charles26 Dionisio Santolo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Constantin Chenet. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miguel Sorell anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Charles26.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Héctor Vijil de Charles26 anava molt fort i col·locat però Constantin Chenet no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 6.

Íllar Club

Goles Goles

  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Íllar al minut 41. Enrique Deguai va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Íllar va ser finalitzada des de l'esquerra per Cyril Bakayoko al minut 49. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): Íllar agafava avantatge al minut 94 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Roine Davidsson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Oriol Ollé va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Oriol Ollé va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Thomas Gialanze per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 283 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): Després de 103 minuts, Oriol Ollé va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Héctor Vijil va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Desiderio Carpinteiro.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cyril Bakayoko de Íllar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Íllar, Desiderio Carpinteiro, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Enrique Deguai va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Íllar Oriol Ollé no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Héctor Vijil es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 6.