Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478754

Copa 736478754 Información oficial sobre el partido 736478754 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

CdMan Club Alineación oficial del equipo 'CdMan Club' en el partido 3 - 2 Mangas Diablo Alineación oficial del equipo 'Mangas Diablo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CdMan Club Alineación oficial del equipo 'CdMan Club' en el partido 2 - 0 Mangas Diablo Alineación oficial del equipo 'Mangas Diablo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CdMan Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 18 una excel·lent centrada de Àngel Gimbernau va arribar a Denis Buraikin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 48, Àngel Gimbernau de CdMan empatava el partit: 2 - 2.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 70 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Atif Al-Buzwair llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Mangas Diablo

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Mangas es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Augustin Hertl es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Roch Wietrzycki de Mangas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Raymon van Dierendonck va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pedro Olivos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.