Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478740

Copa 736478740 Información oficial sobre el partido 736478740 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 3 - 4 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Calatrava Alineación oficial del equipo 'Atletico Calatrava' en el partido 3 - 3 S.D Antas Alineación oficial del equipo 'S.D Antas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Calatrava

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Calatrava una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Enrico Traina, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 43.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Calatrava s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Santi Alepuz per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 102 Minuto 113 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Calatrava van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Armide Pereira en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Enrico Traina de Calatrava va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Anicetu Parada que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Anicetu Parada va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Calatrava va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gustav Cione no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mattias Kindborg va estar a punt d'empatar per a Calatrava quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Eriberto Vilallonga va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Calatrava va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mathies Baumeister va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eriberto Vilallonga.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mathies Baumeister per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eriberto Vilallonga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Calatrava va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 90 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Santi Alepuz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Mathies Baumeister de Calatrava va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mattias Kindborg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armide Pereira de Calatrava va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

S.D Antas

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Antas va ser finalitzada des de l'esquerra per Aleksander Sobry al minut 27. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Fernando Cigarra que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Passats 94 minuts de partit, Antas es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Aleksander Sobry es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 116 Minuto 111 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 111, en Rattapol Sudprasert del Antas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jordi Augè que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Nic Delcour de Antas va fallar un penal al minut 37. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Agustín Gassol va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stian Thorsen de Antas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 106 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stian Thorsen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.