Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478690

Copa 736478690 Información oficial sobre el partido 736478690 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 6 - 2 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
JUNIORPK Alineación oficial del equipo 'JUNIORPK' en el partido 7 - 0 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JUNIORPK

Goles Goles

  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Bert Soyer va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 0 - 1 al minut 29.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Bert Soyer va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 31.
  • 107 Minuto 32 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de JUNIORPK Adrian Şara va anotar el 2 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): En Adrian Şara va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-1.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Amb 42 minuts jugats, en Bert Soyer va augmentar l'avantatge de JUNIORPK a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de JUNIORPK va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Gerardo Oliveros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de JUNIORPK pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vuk Jolović va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vuk Jolović va rematar alt.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 75 podia haver acabat en gol, però José Manuel Piñero va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de José Manuel Piñero al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adrian Şara va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Ciudad de Zaragoza S.D.

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Zaragoza van mostrar una bona compenetració quan al minut 61 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Antoine Hofmann va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Nichifor Căruţă va deixar a Felis Lanus García assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Willie Kazemi  es va comportar com un juvenil al minut 76 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Peppe Carrelli va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Yoran Bijlsma.