Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478644

Copa 736478644 Información oficial sobre el partido 736478644 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

madmen Alineación oficial del equipo 'madmen' en el partido 1 - 2 Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
madmen Alineación oficial del equipo 'madmen' en el partido 2 - 0 Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

madmen

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de madmen a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paul Ashmore va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Baltramėjus Krasnopiorovas es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): madmen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paul Ashmore en un 1 contra 1 amb el porter Gonzalo Lazo Ramos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): madmen per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 104, quan Christophe Simonneau va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Richard Collin, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gonzalo Lazo Ramos va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de madmen i 0 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de madmen Conan Bernárdez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jorge Enciso va xutar fora per a madmen, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Zakayo Kopiyo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a madmen.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Isidoro Borriello xutant per a madmen va fer anar la pilota just on la volia, però Gonzalo Lazo Ramos, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Los bolingas

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Adalbald Katzler va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): bolingas van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Paulus Uitentuis no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Brian Deniau estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Thula Hdara, als 26 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bolingas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Thula Hdara va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): bolingas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Paulus Uitentuis des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bolingas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Paulus Uitentuis, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paulus Uitentuis va fer una magnífica centrada, però la rematada de Brian Deniau va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 101 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bolingas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Robles va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Proença es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Thula Hdara de bolingas anava molt fort i col·locat però Richard Collin no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de bolingas Jozef Bochnička, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Richard Collin. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Víctor Robles va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Paulus Uitentuis de bolingas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Richard Collin en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.