Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478619

Copa 736478619 Información oficial sobre el partido 736478619 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Leicester de Catalunya 1714 Alineación oficial del equipo 'Leicester de Catalunya 1714' en el partido 0 - 2 Góngora Team Alineación oficial del equipo 'Góngora Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leicester de Catalunya 1714 Alineación oficial del equipo 'Leicester de Catalunya 1714' en el partido 0 - 1 Góngora Team Alineación oficial del equipo 'Góngora Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leicester de Catalunya 1714

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomas Pilotino va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 39. En Jérôme Michon va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Leicester, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jérôme Michon va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomas Pilotino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Góngora Team

Goles Goles

  • 190 Minuto 99 (Gol de falta): El Nicolás Valbás va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Góngora. 0-1.
  • 183 Minuto 106 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 106, Góngora va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ignacio Olmedo Bazán.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Góngora va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Andy McAllister va desviar el xut final de Diego Desgurra després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ignacio Olmedo Bazán va fer al minut 73 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alfredo Colip, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): En Tibor Palata va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.