Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478607

Copa 736478607 Información oficial sobre el partido 736478607 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

KekarFK Alineación oficial del equipo 'KekarFK' en el partido 0 - 4 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KekarFK Alineación oficial del equipo 'KekarFK' en el partido 0 - 2 BD-Boys United Barcelona CAT Alineación oficial del equipo 'BD-Boys United Barcelona CAT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KekarFK

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): KekarFK van sortir al contraatac al minut 12, però Juan Echazarreta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, José Bon de KekarFK va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

BD-Boys United Barcelona CAT

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ionuţ Cârnaru quedar desmarcat i marcar per a BD-Barça al minut 39. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 116 Minuto 47 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 47, en Fabrizio Dall'Oglio del BD-Barça va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Jesús Cánovas que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Juan Jesús Cánovas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Atle Ness va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a BD-Barça.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Pilypas Surgaitis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fabrizio Dall'Oglio va fer una magnífica centrada, però la rematada de Juan Jesús Cánovas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Ionuţ Cârnaru va estar a punt de posar per davant a BD-Barça amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ambrosio Camiño va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Fabrizio Dall'Oglio de BD-Barça va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Jesús Cánovas de BD-Barça va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.