Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478579

Copa 736478579 Información oficial sobre el partido 736478579 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Kshffrrrt FC Alineación oficial del equipo 'Kshffrrrt FC' en el partido 0 - 3 Viking Wolves Alineación oficial del equipo 'Viking Wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kshffrrrt FC Alineación oficial del equipo 'Kshffrrrt FC' en el partido 1 - 1 Viking Wolves Alineación oficial del equipo 'Viking Wolves' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,0 % 82,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kshffrrrt FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Russell Peace i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Kshffrrrt, però el xut de Américo Francoli va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Kshffrrrt va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 41 que Russell Peace no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Viking Wolves

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Eulalio Pueyo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Damià Guerola va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 22, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Wolverines, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pere Munté, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Damià Guerola, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Henche de Wolverines va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Pere Munté que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Hernán Marcos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.