Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736478450

Copa 736478450 Información oficial sobre el partido 736478450 en Hattrick

10.07.2024 12:15:00

Más altaba Alineación oficial del equipo 'Más altaba' en el partido 4 - 0 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Más altaba Alineación oficial del equipo 'Más altaba' en el partido 6 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene mala suerte 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Más altaba

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador Xedeón Novás de Masal, després de 10 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Masal va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ejvind Skuldbøl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 137 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Marc Enguídanos va anar a parar al cap de Didier Gbogbou que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Masal el 3 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Marc Enguídanos va incrementar l'avantatge de Masal amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Esteíbar de Masal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Antonio Esteíbar de Masal per doble groga al minut 39.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, David Meléndez de Masal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Maresme HFC

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andoni Cuadros va marxar de Alfred Illes en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Maresme van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Raúl Alberto Ferrer va servir per deixar enrere el gegant Alfred Illes al minut 5, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El Maresme creava perill des de la dreta al minut 28, però en Wolf Roesner, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eduardo Huar desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alberto Villasuso la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Maresme havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.