Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736477652

Copa 736477652 Información oficial sobre el partido 736477652 en Hattrick

10.07.2024 11:15:00

Bollzclub Blutgrätsche Alineación oficial del equipo 'Bollzclub Blutgrätsche' en el partido 4 - 0 KickersRotsee Alineación oficial del equipo 'KickersRotsee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bollzclub Blutgrätsche Alineación oficial del equipo 'Bollzclub Blutgrätsche' en el partido 2 - 1 KickersRotsee Alineación oficial del equipo 'KickersRotsee' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bollzclub Blutgrätsche

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Luigi Cinque va pentinar un córner cap al segon pal que Ville-Joonas Tinkanen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KickersRotsee. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aleks Cierpiński la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Blutgrätsche es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 23.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Przemysław Hoeft va incrementar l'avantatge de Blutgrätsche amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Pierre Benabed va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Ville-Joonas Tinkanen se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 4 - 0 al minut 75 per a Blutgrätsche.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Przemysław Hoeft una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Luki Lindenmayer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Blutgrätsche van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 77 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Luca Del Serra, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo José Moura Alves de Blutgrätsche la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

KickersRotsee