Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736470436

Copa 736470436 Información oficial sobre el partido 736470436 en Hattrick

09.07.2024 20:15:00

gumenjaki Alineación oficial del equipo 'gumenjaki' en el partido 4 - 1 Benkic Alineación oficial del equipo 'Benkic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
gumenjaki Alineación oficial del equipo 'gumenjaki' en el partido 9 - 2 Benkic Alineación oficial del equipo 'Benkic' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gumenjaki

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Rafis Almetov de gumenjaki, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Passats 64 minuts, Rafis Almetov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. gumenjaki es posava per davant!
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): gumenjaki va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sandro Gava va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Edvard Gundersen es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): gumenjaki va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Rafis Almetov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Fatih Gökdeniz va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Teo Bezjak al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sandro Gava va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 90 (Ocasión de falta): Boris Mihajlović va sorprendre Teo Bezjak amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Benkic

Goles Goles

  • 160 Minuto 61 (Gol de falta): Benkic, al minut 61, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Boštjan Južnič.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Viljem Fekonja va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Benkic va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Oliver Pezdiršek es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Bert Kotnik va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Egon Braznik.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Peter Krk de Benkic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.