Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736463510

Amistoso (Int., RC) 736463510 Información oficial sobre el partido 736463510 en Hattrick

03.07.2024 12:25:00

Atletico Dribling Alineación oficial del equipo 'Atletico Dribling' en el partido 2 - 3 Baxaicò Alineación oficial del equipo 'Baxaicò' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Dribling Alineación oficial del equipo 'Atletico Dribling' en el partido 0 - 1 Baxaicò Alineación oficial del equipo 'Baxaicò' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Dribling

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Piñeiro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 34.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Serdar Özkan ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atletico es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Atletico van sortir al contraatac amb encert al minut 10, però Serdar Özkan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Atletico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dalmacio Serrano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Txomin Riken de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Baxaicò

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Raúl Antiman de Baxaicò va marcar de penal l'empat al minut 37.
  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Henry Zarb que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 170 Minuto 67 (Gol de falta): Baxaicò va passar a dominar el partit per 2 - 3 després d'un golàs de falta de Raúl Antiman.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Silvestrs Pīkškis va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Vittorio De Magistris aquest no va estar a l'altura.
  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ferruccio Grandini va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Davide Iliucci va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Vittorio De Magistris va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Baxaicò va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ferruccio Grandini s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.