Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736462716

Amistoso (Int.) 736462716 Información oficial sobre el partido 736462716 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Tobycrack Alineación oficial del equipo 'Tobycrack' en el partido 1 - 3 haytalar Alineación oficial del equipo 'haytalar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tobycrack Alineación oficial del equipo 'Tobycrack' en el partido 1 - 6 haytalar Alineación oficial del equipo 'haytalar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobycrack

Goles Goles

  • 113 Minuto 35 (Gol por la derecha): Després de 35 minuts de partit, Thomas Menéndez igualava per Tobycrack en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Tobycrack sortien al contraatac. La falta llançada per Urgain Dindurra va sortir força alta sense massa perill.
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Rodolfo Miguel va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Tobycrack va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ramón Rojas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Recep Cansoy.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Tobycrack va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Riquelme en un 1 contra 1 amb el porter Recep Cansoy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

haytalar

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, haytalar es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mustafa Özman es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del haytalar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Osman Paşa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Erdem Umul de haytalar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): haytalar quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Victor Foldager va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Paolo Pirker de haytalar va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.