Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736462102

Amistoso (Int.) 736462102 Información oficial sobre el partido 736462102 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Atletico Raval Alineación oficial del equipo 'Atletico Raval' en el partido 0 - 4 Savarkaran Parsi Alineación oficial del equipo 'Savarkaran Parsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Raval Alineación oficial del equipo 'Atletico Raval' en el partido 0 - 5 Savarkaran Parsi Alineación oficial del equipo 'Savarkaran Parsi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Raval

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Atletico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Bodí va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roman Kuča.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): Atletico va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 83, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Alfonso Ilarraza de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Savarkaran Parsi

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Aparício Garcia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Savarkaran.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Deon Jackson de Savarkaran l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Cyryl Muskała va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, Savarkaran va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Stefano Panebianco, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): 叶 (Ye) 仲良 (Zhongliang) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arnie Smets havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Cyryl Muskała, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 36 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Savarkaran va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Stefano Panebianco es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Stefano Panebianco va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Attila Pongor per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, 叶 (Ye) 仲良 (Zhongliang) de Savarkaran va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.