Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736461829

Amistoso 736461829 Información oficial sobre el partido 736461829 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido 3 - 1 FC Dioses del Olimpo Alineación oficial del equipo 'FC Dioses del Olimpo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Huracan de Adeje Alineación oficial del equipo 'Huracan de Adeje' en el partido 2 - 0 FC Dioses del Olimpo Alineación oficial del equipo 'FC Dioses del Olimpo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huracan de Adeje

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Julián Sande Guzmán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Francisco Gavilán, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Huracan es posava per davant!
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Guillén Precedo es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Segismundo Vázquez Villarreal de Huracan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Morgado de Huracan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Dioses del Olimpo

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 2 minuts quan Mauro Berciano va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Zuhur Zuloa, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dioses va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Akbar El-Sa'eed va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dioses va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zuhur Zuloa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lars-Eric Rahmquist de Dioses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.