Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736457221

Amistoso 736457221 Información oficial sobre el partido 736457221 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

Chelsea Imperial Alineación oficial del equipo 'Chelsea Imperial' en el partido 3 - 0 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chelsea Imperial Alineación oficial del equipo 'Chelsea Imperial' en el partido 1 - 1 Gamonal Drinking Team Alineación oficial del equipo 'Gamonal Drinking Team' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelsea Imperial

Goles Goles

  • 105 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 10, Lapo Provvedi va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Brian Tulloch, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 38 minuts, Lawandu Thaya va superar per velocitat Arshad Shoaib per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Lawandu Thaya va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lionel Andrés Messi, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): Al minut 11 un refús amb el peu d'en Geert Olsen va anar a parar als peus del Dennie Kraster que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Imperial van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Carlo Maria Luisetti des de l'esquerra va sortir desviat.

Gamonal Drinking Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Cornelio Carcova va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Ramon Maria Pi-Sunyer va encarar al porter al 22, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Castells de Drinking es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cornelio Carcova de Drinking va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.